The Legend of Shangri-La

The Legend of Shangri-La: Cluster Pays is een rustgevende gokkast, waar je je heerlijk zen kunt voelen en gekalmeerd lekkere wins binnen kunt halen. Shangri-La is de naam van de mythische hemel op aarde, en krijgt deze naam uit Lost Horizon, het boek uit 1933 van James Hilton. Maar dit is geen fantasie meer, dit is het échte paradijs, waar de wins en toffe features je steeds dichter bij de verlichting en een kalme gedachtegang brengen. Ontspan, spin, en voel je heerlijk kalm terwijl je wint!

The Legend of Shangri-La gokkast spelen

De Shangri-La gokkast is prachtig en rustgevend vormgegeven. Het spel heeft een cartoony grafische stijl met mooie heldere kersenbloesem, rivieren en watervallen in de achtergrond, en golvende heuvels. De rollen zijn gevuld met mediterende beesten, mooie bloemen, vlinders, edelstenen en libellen. Maar waar je echt kalm van wordt, zijn de muziek en de geluidseffecten. Aziatische muziek, het zachte geluid van papier, en rustige klanken leiden je door de gokkast heen, en maken dit een van de meest rustgevende gokkasten op het web!

Shangri-La gokkast wins

Het spel is dan misschien heerlijk zen, maar het is totaal niet saai! Het heeft Cluster Pays regels, en dat betekent dat het niet gaat om winlijnen, maar om een groep van soortgelijke symbolen: 9 of meer symbolen in 1 groep betekent een win! Het magische medaillon kopieert de symbolen eromheen, en dat zorgt voor grote wins! De mediterende dieren zijn de Guru's, en die kunnen als een stack op de rollen verschijnen, voor makkelijkere combinaties. Met drie of meer free spin logo's op de rollen kom je natuurlijk in die felbegeerde free spin mode terecht!

Het spel heeft ook een Random Substitution, die 1 symbool op het rad vervangt met iets anders. In de free spin mode komen de substitutions elke ronde in het spel. Verder is er de Sticky Re-spins feature, die je een gratis sticky spin geeft op 2 niet-winnende clusters van hetzelfde symbool!