Lights gokkast spelen

Wie zegt dat gokkasten niet prachtig mooi kunnen zijn? Die mensen hebben zeker Lights nog niet gezien! Deze NetEnt slot is een geweldig staaltje artistiek werk met een ontspannend Chinees thema en óók nog eens hele spannende features! Dit is er echt een om met je eigen ogen te aanschouwen, dus begin met deze gokkast te spelen!

Lights gokkast spelen

Het Chinese lantaarnfeest is in volle gang in de Lights gokkast, en dat ga je met je eigen ogen meemaken. Prachtige lantaarns, weergegeven in mooie 3D graphics, vullen de rollen tegen een achtergrond van prachtige velden gevuld met vuurvliegjes, indrukwekkende bergen en watervallen. Met de gloeiende zonsondergang is het plaatje compleet: een rustgevende gokkast, maar dat maakt deze niet minder spannend! De vuurvliegjes hebben namelijk andere plannen!

Lights gokkast features

Elke keer dat je een spin maakt, krijg je gegarandeerd ten minste 2 wilds! De vuurvliegjes vliegen namelijk tussen de spins door naar nieuwe locaties op de rollen en vormen zo de Floating Wilds functie! Mega-spannend, want je weet nooit waar de grote wins zullen opdagen!

Het Yin-Yang symbool is de Scatter in dit spel, en met 3 of meer van deze symbolen op de rollen, ga je de Free Spins in! Hier zijn de Floating Wilds nog steeds actief, dus dat is makkelijk wins scoren op deze slotmachine!