Lost Vegas

Ren, vecht en gok voor je leven in Lost Vegas! Las Vegas is in deze spectaculaire gokkast overgenomen door een horde hongerige zombies, en het is aan de overlevenden om deze crisis te overleven! Als ze lekker grote prijzen in de wacht kunnen slepen terwijl ze zich een weg door deze ondode massa banen, is dat heerlijk meegenomen natuurlijk!

Lost Vegas gokkast spelen

Deze gokkast straalt 1 ding uit: dark zombie humor! Met zombies verkleed als danseressen, Elvis, verpleegsters, een fotograaf en een bruidspaar krijg je van deze gokkast geen genoeg! Het straalt de glamour van Las Vegas uit, maar dan met een heerlijke zombie twist! Maar je kunt dit spel ook spelen in de Survivor mode, waarin je in plaats van met zombies met de overlevenden speelt, en dat is niet alleen een thematisch verschil!

Lost Vegas Wins

De twee verschillende modes zorgen voor verschillende gameplay! Met drie van de 'Hazard' symbolen, ga je de free spins mode in, en die is in elke stijl verschillend! Met de Survivors Free Spins is er een Stash feature. Elke aas wordt van de rollen gehaald als ze voorkomen, en voor elke aas krijg je aan het einde van de free spins nog een lekkere bonus! Met de Zombies Free Spins is elke Wild een Stacked Wild die op de rollen blijft liggen totdat alle rollen een stacked Wild hebben! Als je de 50 free spins af kan maken zonder dat je op elke rol een stacked Wild hebt staan, dan krijg je een extra geldprijs! 

Verder is er ook een random Blackout Bonus, waarmee alle symbolen met hoge waarden random cash prijzen opleveren. Als er een Scatter op de rollen staat tijdens de Blackout Bonus, dan ga je de Free Spins mode in.

De Zombie Fist of Cash is een random bonus, die je een geldprijs uitreikt.