Mega Moolah

In de jackpot-jungle van Mega Moolah wachten er allerlei dieren op de degene die de grootste geldprijzen binnen weet te slepen! Ben jij er klaar voor om de jungle te betreden, te feesten met de speelse beesten, en jezelf te bewijzen tegenover alle andere spelers als de onbetwiste koning van de jungle in deze razendspannende en megapopulaire progressive gokkast?

Mega Moolah Jackpot Wheel

De Mega Moolah gokkast is een hele bijzondere! Het is namelijk een zogeheten progressive slotmachine. En dat betekent dat er meerdere mensen tegelijkertijd spelen om kans te maken op een gigantische jackpot. Zodra iemand de jackpot binnen sleept, dan wordt deze gereset en begint het weer bij voor af aan! Dit creëert een super intense dynamiek, waardoor je op het puntje van je stoel blijft zitten! 

Het spel is al 10 jaar lang de onbetwiste kampioen van de progressive slots, met vele kansen op bonussen en het Jackpot-rad waar je aan kan draaien. Het spel kent 4 verschillende jackpots, met elk hun eigen bedragen. De laagste is de Mini Jackpot, gevolgd door Minor, Major en dan de verbluffende Mega Jackpot, met een minimum-garantie van 1 miljoen credits zodra je deze wint. Maar over het algemeen is de Mega Jackpot veel, véél meer waard dan dat! Het spel kent verder nog Wilds, Free Spins, multipliers en Scatters. Dus, zodra je het aandurft om tegen de rest van de wereld te spelen om die massieve geldprijs in de wacht te slepen, weet je wat je te wachten staat!

Mega Moolah gokkast spelen

Het spel speelt zich af in de Afrikaanse oerwouden, waarin alle cartoon dieren weer een beestenboel van deze safari weten te maken! Olifanten, leeuwen, aapjes en nog meer dieren staan centraal in deze geweldige gokkast. Het is een gokkast die bol staat van de tropische bomen, gekke dieren en heel vele geldprijzen! Het is werkelijk een slotmachine die je hele leven kan veranderen!