Mighty Arthur

Waan je een ridder in het geweldige middeleeuwse Engeland, ten tijden van de machtige koning Arthur. Laat je kracht en zwaardskills zien in dit magische avontuur van Arthur en Merlijn en speel Mighty Arthur, deze stoere Quickspin gokkast, nu bij jouw favoriete casino's!

Mighty Arthur gokkast wins

Maar voordat je op dit epische avontuur gaat, moet je wel weten welke gevaren en natuurlijk ook welke mooie kansen jouw te wachten staan. Dit zijn dé features van Mighty Arthur die jij zult moeten gebruiken om als de dapperste ridder van de ronde tafel te beëindigen.

Wilds: Er zijn 2 Wild symbolen in Mighty Arthur. Een van de symbolen is Arthur, de Expanding Wild, die alle symbolen vervangt. Hij neemt 3 icoontjes in en zodra deze op rol 3 verschijnt, breid Arthur zich uit naar rollen 2 en 4. Dit is een megablok vol Wilds!

De andere Wild is Merlijn, de random wild. Deze kan op alle rollen verschijnen, en wanneer hij dat doet, maakt hij tussen de 2 en 6 Wilds op de andere rollen!

Bonus: De kroon is het Bonus symbool en deze verschijnt op rollen 1, 3 en 5. Met minstens 3 van deze icoontjes, ga je de Free Spin bonus in met 10 toffe free spins!

Mighty Arthur gokkast

Deze gokkast staat natuurlijl helemaal in het thema van koning Arthur en zijn mythes. Het steen in de zwaard, stoere helmen, magische boeken, waardevolle bokalen en andere ridderlijke symbolen zijn volop in dit spel te vinden. Neem plaats in het magische bos en speel nu Mighty Arthur!