Phantom of the Opera

Durf jij de opera-zaal te betreden? Terwijl je weet dat de Phantom rond sluipt achter de schermen, en zijn duistere meesterwerken aan de man wil brengen? Dan voel je je thuis in de Phantom of the Opera gokkast, waarin de mystiek van de originele musical en de spanning van een gokkast als een geheel samen komen! Geef je over aan de nacht, en win grootse bedragen dankzij de 243 winlijnen.

Phantom of the Opera gokkast spelen

De Phantom of the Opera gokkast staat natuurlijk helemaal in het thema van Phantom of the Opera, met de rollen gevuld met personages uit de bekende film uit 2004, en relevante symbolen. Denk hierbij aan prachtige rozen, parfum, verrekijkers en natuurlijk het speelgoed-aapje. Met als achtergrond het theater, en het gordijn dat op is gekomen voor de spannende wins!

Phantom of the Opera wins

Maar hoe kan je de verleiding van de Phantom weerstaan en je handen krijgen op die altijd heerlijke wins? Het spel heeft 243 winlijnen, en winnen is daardoor zo makkelijk mogelijk gemaakt! Daarbovenop zijn er natuurlijk Wilds, en veel special features.

De Letter bonus geeft je random cash prijzen van maximaal x20 de inzet. Deze feature kan worden getriggerd als de Letter symbool op de laatste rol tevoorschijn komt.

Het masker is de scatter, en met 3 van deze symbolen, mag je een speciale feature uitkiezen om in te spelen. Music of the Night geeft je 10 free spins met meerdere aanpassingen, waaronder: een multiplier, 3 wild reels, 5 random wilds op de rollen, en 5 meer free spins.

Masquerade geeft je 3 verschillende maskers om uit te kiezen, en achter elk masker kan een nieuwe schat liggen die je op kunt rapen. En de All I Ask of You feature geeft je 10 free spins met Dancing Wilds. Deze wilds geven je een kans bij elke spin om extra prijzen en bonussen, zoals een x3 multiplier, Wild Reels en een 2x2 blok van mooie wilds! Winnen is zo niet alleen makkelijk, maar ook nog eens leuk!