Pied Piper

Ga in de Pied Piper gokkast de straten op, en werk samen met de rattenvanger van Hamelen om de stad op te schonen, en daar heerlijke respins en grote wins mee binnen te slepen. Dit middeleeuwse stadje heeft last van de muizen en ratten, terwijl ze jou heel erg goed kunnen helpen middels de mogelijkheid om combinatie na combinatie te maken. Hoe werkt dit kleurrijke spel verder? Welke toffe features staan je te wachten? Dat lees je hier verder!

Pied Piper gokkast winnen

Welke features zul je moeten gebruiken om zo veel mogelijk uit deze heerlijke Quickspin gokkast te halen? Natuurlijk kun je speelse manieren verwachten dat je met de muizen en ratten mooie wins kunt scoren.

Wilds: De muisjes zijn de Wilds in dit spel, en dat zal geen verrassing zijn. Ze vervangen elk symbool, behalve de Piper Wild en de bonus icoontjes. Met deze icoontjes ga jij blij zijn, want ze maken geweldige combinaties. Helemaal samen met de...

Piper Wild: De Piper Wild kan een van de rollen helemaal Wild maken. Hier staat de rattenvanger op, die op zijn fluit een feestelijk deuntje speelt. Als je deze bonus weet te krijgen, dan begint de lol pas echt dankzij de Piper Respins. Elke respin beweegt de Piper een rol naar links terwijl hij door de stad paradeert. Wanneer er Wilds op de rollen komen, worden deze ook meegenomen, en paraderen de muisjes met hem mee! Dus je krijgt geweldige wilds die op de rollen blijven, totdat de Piper het scherm aan de linkerkant verlaat. Mocht je geluk hebben dan krijg je de Mystery Retrigger. Dan komt de rattenvanger gewoon weer links de rollen op, en gaat de bonus verder!

Bonus: Het bonus symbool is een scatter die je free spins kan geven op het moment dat er 3 of meer verschijnen op de rollen. Zodra je in de bonus ronde zit, krijg je 10 free spins en tussen 1 en 6 gegarandeerde Wilds die elke spin willekeurig op de rollen worden geplaatst. Ook hier kan de Piper Wild op de rollen verschijnen.

Pied Piper gokkast

Het thema in deze vrolijke gokkast springt je tegemoet. Bijvoorbeeld middeleeuwse gebouwen, koningen, antieke sleutels en natuurlijk de muisjes en rattenvanger. De muziek is ook heel erg opmerkelijk in dit spel, want hoewel het een vrolijk melodietje heeft, komt dit deuntje past echt tot leven wanneer de Piper zijn weg door de straten maakt. Zijn fluit maakt het helemaal compleet!