Queen of Riches gokkast

Queen of Riches is een geweldige gokkast met een gigantische hoeveelheid winlijnen! Betreed het rijk van Cleopatra en doe je best om haar schatten en rijkdommen te verdienen. Met heel Egypte achter haar, zijn de schatten van ongetelde waarde. Durf jij je tombes en piramides te betreden en de goden uit te dagen om zo met mooie multipliers veel wins binnen te halen? Speel dan nu Queen of Riches!

Queen of Riches spelen

Queen of Riches is een gokkast met een heel duidelijk thema: het oude Egypte. Het speelt zich af in een oude tempel, met twee Anubis standbeelden aan elke kant. Met symbolen helemaal in de stijl van het oude Egyptische hiërogliefen: adelaars, scarabeeën, het oog van horus en natuurlijk Cleopatra zelf! Speel het nu, en bereid je voor op een overvloed aan winlijnen!

Queen of Riches wins

Queen of Riches heeft maar liefst 117649 winlijnen, en om te winnen gebruik je ze allemaal! Het is een spel met de Megaways functie, en dat betekent dat elke rol ruimte heeft voor maar liefst 7 symbolen. Zodra elke rol 7 symbolen heeft, is elke winlijn beschikbaar voor de grootst mogelijke wins. 

Cleopatra is de Wild, en kan als je geluk hebt een hele rol bedekken. Wild vervangt elk mogelijk symbool en geeft je de kans om een multiplier van maximaal 7 keer te krijgen als je gebruik maakt van de wilds.

Reel Clone is een random feature, waarbij willekeurige rollen identiek worden gemaakt met hun buren, zodat winnende combinaties makkelijker te scoren zijn. Met maximaal 6 identieke rollen is de kans op mega wins natuurlijk gigantisch! De Full Reel Wilds zijn ook te klonen, en dat maakt het pas écht spannend!