Raging Rhino

Verken de Afrikaanse savanne met de Raging Rhino gokkast, en maak gebruik van het gigantische aantal winlijnen! Met 4096 manieren om te winnen met elke spin, is dit beestachtige gokkastspel een geweldige ervaring voor degenen die van heel veel wins houden. Wanneer de kans op een winlijn zo hoog ligt, is het bijna altijd raak! Lees hieronder wat je kan verwachten terwijl je het waanzinnige Raging Rhino gokkastspel speelt, en speel het daarna snel voor de big wins!

Raging Rhino gokkast wins

Raging Rhino is een erg spannend spel, en deze avontuurlijke Afrikaanse gokkast geeft je heel erg veel kansen om wins binnen te halen! Naast de 4096 winlijnen, zijn de free spins de echte trekpleister bij deze gokkast. Nadat je drie of meer diamanten hebt gekregen, ga je de free spin ronde in. 3 diamanten geeft je 8 free spins, met 4 krijg je er 15, met 5 krijg je er 20 en met 6 maar liefst 50 free spins. De boom Wilds geven je een 2x of 3x multiplier wanneer ze deel uitmaken van een winnende combinatie. Wanneer je deze combineert de een paar neushoorn symbolen, komen de wins vanzelf binnenstromen.

Raging Rhino gokkast thema

Met een naam als Raging Rhino, kan er eigenlijk maar 1 thema aan deze gokkast hangen: de Afrikaanse savanne! Met wilde dieren op de rollen, naast de standaard kaartenkleuren, en de geluiden van de savanne om je heen, is het makkelijk om je in het wilde Afrika te wanen, en de schatten die het continent verborgen houdt voor jezelf te claimen!