Rapunzel's Tower

Rapunzel wacht op je in haar gigantische toren! Klim je een weg naar boven, maak je klaar om de prinses te redden, en maak daarna dat je wegkomt met de grote buit! Deze sprookjesachtige gokkast is mega leuk en kent een aantal geheimpjes die je zeker wilt ontdekken!

Rapunzel's Tower gokkast winnen

Op welke elementen uit deze magische gokkast moet je extra letten, wil je zorgen dat je de grote wins met jou mee naar huis gaan. Dat leggen wij je hier uit, want jij bent de held die de prinses nodig heeft. Dus wees klaar om op avontuur te gaan, en wie weet ben jij aan het eind van jouw reis een stuk rijker!

Wild: Rapunzel zelf is het wild symbool. Die telt heerlijk als alle andere symbolen. Rapunzel helpt je dus om zo makkelijk mogelijke winnende combinaties te maken. Met drie of meer op de rijen, kun je er zelf ook winnende combinaties mee maken!

Respin Wild: Met deze speciale wilds, ga jij lekker gratis opnieuw spinnen! Rapunzel's haar is de Respin Wild, en wanneer je 3 of meer op 1 lijn hebt staan, blijven die op de rollen staan en geven die je een respin! Je blijft respinnen totdat je een win tegenkomt. Ook deze symbolen tellen als alle iconen.

Bonus symbool: De gigantische toren is het bonus symbool! Met 3 van deze symbolen ergens op de rollen, ga je de bonus ronde in. Hier krijg je 10 free spins, en 8 extra free spins mocht je in deze ronde nogmaals de Toren 3 keer te zien krijgen. Mocht je tijdens de free spin ronde het Respin icoon krijgen, dan beklim je de toren. Elke stap brengt je dichter bij de top en onderweg wachten er lekker multipliers op je zodat je flink kan scoren!

Rapunzel's Tower gokkast 

Het thema van de Rapunzel's Tower gokkast is heel erg duidelijk. Het verhaal van Rapunzel, die opgesloten zit in haar verborgen toren, en die probeert te ontsnappen met de hulp van een stoere held. De toren staat links, met bekende personages uit het sprookje op de rollen, en zo krijg je de gehele sfeer mee van deze klassieker.