Reactoonz gokkast

Reactoonz is een leuke kleurrijke gokkast met heel veel persoonlijkheid en charme. Maar dat is lang niet alles. Dit spel sleurt je mee met zijn snelle actie en de manier waarop je knallende kettingreacties veroorzaakt! Reactoonz zit boordevol actie en is echt een must-play voor iedere liefhebber van cluster-stijl gokkasten!

Reactoonz gokkast spelen

Het eerste dat je opvalt zodra je het spel begint, is de geweldig leuke stijl van het spel! Het speelveld ligt vol met kleurrijke en grappige alienachtige monstertjes die als symbolen fungeren. Aan de rechterhand hebben we een groter monster, opgesloten in een soort krachtveld, dat zo nu en dan wakker wordt om handige bonussen weg te geven! De leuke geluidjes die de wezentjes maken voegt alleen maar toe aan de stijl van het spel. Echt een gokkast die je zelf in actie moet zien!

Reactoonz gokkast wins

Om te winnen, moet je samenwerken met de aliens om grote clusters te vormen die exploderen voor big wins! Zodra vier van dezelfde monster in een vierkant op het veld liggen, vormen ze samen een grotere variant die dubbele wins waard zijn! Terwijl je spint en wins maakt, vult een balk aan de rechterkant steeds verder en verder, en zodra deze vol is barst de bonus los! Met de Demolition feature blazen alle symbolen met lagere waardes op, wat het makkelijker maakt om hogere wins te krijgen. Incision maakt een kruis vanuit het midden van allemaal Wilds, waarmee je veel winnende combinaties in 1 keer kunt maken.