Robin of Sherwood gokkast

Steel van de rijken en geef aan de armen in Robin of Sherwood, een gokkast gebaseerd op de bekendste bandiet met een hart van goud, Robin Hood! De rollen staan voor je klaar, zodat jij jouw sluwe skills in kan zetten en zo de rijke Sheriff of Nottingham zijn geld afhandig kan maken. Deel het uit aan de armen, en scoor zelf natuurlijk ook wat big wins voor jezelf in Robin of Sherwood!

Robin of Sherwood gokkast winnen

Robin is natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe leden voor zijn nobele dievenbende, maar wat voor actie en avontuur staat je eigenlijk te wachten als het gaat om de Robin of Sherwood gokkast? Dat maken we je maar al te graag duidelijk, zodat je meteen op pad kunt om gouden muntstukken weg te kapen!

Wild Turning: De pijlen zijn de wild symbolen, zoals je misschien ook wel had kunnen raden. Maar er is iets bijzonders met Wilds. Zo kun je op random momenten te maken krijgen met de Wild Turning Feature. Tijdens deze feature zullen alle Royal Symbols (Jack, Queen, King en Ace) op 1 of meer verschillende rollen allemaal in Wilds veranderen.

Free Spins: Het doelwit is de Scatter, en met 3 of meer van de Free Spin Scatter symbolen op de rollen, begint de Free Spin ronde met 10 free spins.

Royal Clearing Feature: Elke tweede Free Spin in de Free Spins ronde zal dankzij de Royal Clearing Feature een stukje makkelijker worden. Deze feature haalt namelijk elke twee spins de laagste van de Royal Symbols weg, zodat wins makkelijker en makkelijker worden.

Gamble: En als jij die lekkere wins dan binnensleept, is er nog 1 vraag: wil jij die graag verdubbelen? Zo ja, dan schiet je in de Gamble feature een pijl op 1 van de 2 doelwitten. Als je raak schiet, dan verdubbel je ineens je wins!

Robin of Sherwood Gokkast spelen

Robin of Sherwood is een klassiek verhaal met en thema dat er heel duidelijk diep in zit. De rollen zitten vol met bekende personages en de gokkast zelf speelt zich af in het diepe bos van Sherwood. Aan stijl en features valt niets op te merken, dus dit is er eentje die echt moet spelen!