Sakura Fortune

In Sakura Fortune ga jij samen met een Japanse krijgsprinses op pad in het beeldschone Japan. Een betoverend landschap vol kersenbloesems, prachtige groene velden en gouden draken. Versla de kwaadaardige keizers en vecht voor de vrijheid van het Japanse volk. In Sakura Fortune kun je namelijk niet alleen maar dit heldhaftige verhaal ervaren, maar ook nog eens een heel tof spel spelen met kansen op leuke prijzen.

Sakura Fortune gokkast winnen

Maar wat moet je doen om te winnen in dit spel? Op welke features moet je letten als je in Sakura Fortune de meeste plezier wilt beleven? Dat laten wij je hier weten.

Wilds: De Wild in dit spel is de prinses zelf, en is te vinden in een stack van 4 op de rollen. Dus je maakt kans op een hele rol vol wilds, waarmee wins makkelijker dan ooit zijn.

Bonus: Het bonus symbool is een gele waaier, die op elke rollen kan verschijnen. Met drie of meer symbolen op de rollen, ga je de free spin ronde in. En natuurlijk is dit de ronde waar jij heel veel waarde uit kunt halen. Tijdens de free spin ronde zijn de Princess Wilds altijd gegarandeerd een volle rol, en geven deze je ook extra free spins. Deze wild blijft gedurende alle resterende free spins op de rollen, voor een maximale kans op wins.

Respins: De Sakura Fortune Respin krijg je wanneer je 2 volle stacks met Princess Wilds op de rollen te zien krijgt. Met meer Wilds krijg je toegang tot meer respins, en elke Wild tijdens respins geven je nog meer respins.

Sakura Fortune gokkast

Een gokkast met heel veel Japanse flair en stijl. Japanese munten, prachtige standbeeldjes, kwaadaardige keizers en natuurlijk de prinses zelf. Roze kersenbloesems versieren het geheel, en maken de Sakura Fortune gokkast eentje die je meeneemt naar het verre oosten. Ontspan en speel deze geweldige gokkast nu.