Secret Romance

Krijg liefdesbrieven, koop ringen voor jouw schatje, en win heerlijke zoete wins! Ben jij een hartendief of een hartenbreker? Kom erachten in deze gokkast! Speel de Secret Romance gokkast nu!

Secret Romance gokkast spelen

Secret Romance is een gokkast met een overduidelijk thema: romantiek en liefde. Roze, paars en goud zijn de hoofdkleuren, en het slot zit vol met hartjes, liefdesbrieven en cadeau's als parfum, diamanten en rozenkransen. Het lijkt wel Valentijnsdag elke keer dat je dit spel speelt. Trakteer jezelf dus op wat lekkere wins met dit spel!

Secret Romance Wins

Het spel speelt lekker weg, met het Secret Romance logo als de Wild, die ook scoren als je er 3 of meer op 1 win-lijn hebt liggen. Verder heb je een Scatter in de vorm van een prachtige ring, die je met 3 of meer op de rollen naar 14 free spins brengen!

Tot slot is er een Mystery symbool, die er uitziet als een liefdesbrief. Komt deze brief voor op de rollen, dan gaat hij open en laat hij een willekeurig symbool zien. Zo blijft het altijd spannend, elke keer dat je een spin gebruikt!