Secrets of Christmas gokkast

De feestdagen gaan altijd veel te snel voorbij. Voor je het weet liggen de kerstballen weer in dozen op zolder. Maar voor wie geen genoeg kan krijgen van Kerstmis, is daar de Secrets of Christmas gokkast. Deze gokkast brengt de sfeer van de kerst op je beeldscherm, ook al is het hartje zomer. En als je lief genoeg bent geweest de rest van het jaar, komt de kerstman misschien wel langs om je heerlijke wins te geven. Raak in de kerstsfeer met Secrets of Christmas, en geniet van de feestdagen! Merry Christmas!

Secrets of Christmas gokkast spelen

De Secrets of Christmas gokkast is niet alleen een feest om naar te kijken, maar ook om te spelen. Want het is, zoals het elke kerstslot betaamt, een gokkast vol met speciale features en mooie extra mogelijkheden op grote wins. De kerstman is de Wild en maakt het makkelijker om winnende combinaties te scoren, dus je bent altijd blij om hem te zien! Het speelgoed werkt als een scatter. Krijg minstens 3 van deze symbolen op de rijen, en maak je gereed om de free spins ronde in te gaan! Hier maak je eerst een paar cadeautjes open, om je gratis spins goed te beginnen! Hier kun je vele extras winnen, en daar ga je dan, free spins! De free spin ronde heeft heel veel speciale features. Denk bijvoorbeeld aan Wild reels, meerdere Wild symbolen, meer free spins en multipliers. Het sneeuwvlokje geeft je 2, 3, 4, 5 of 10 bonus spins. Zo begin je met een goed gevoel aan je kerstdagen!

Secrets of Christmas kerst thema

Het zal geen verrassing zijn dat de Secrets of Christmas gokkast helemaal in het thema staat van kerst! Sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden, de geluiden en muziek van de kerst spelen kalm in de achtergrond terwijl je aan de rollen draait, die vol zitten met bekende icoontjes. De kerstman natuurlijk, maar ook koekjes, kaarsen, klokjes, een gevulde sok, speelgoed, en letters opgemaakt als dennenbomen. Dit spel neemt je gelijk meer naar die feestelijke tijd van het jaar, en de sfeer die daar bij hoort. Heerlijk!