Spinata Grande gokkast

Klaar voor de fiësta? Met de Spinata Grande gokkast reis je naar de Mexicaanse woestijn voor een kleurrijk feestje met allerlei piñatas waar geen snoep te winnen valt, maar wel geweldige geldprijzen! Dus wacht niet langer, en maak er een feestje van!

Spinata Grande gokkast spelen

Je waant je in Mexicaanse sferen in Spinata Grande. Je viert een feestje in een klein stadje met heel vele verschillende piñatas gevuld met prijzen. De rollen zijn gevuld met papieren vissen, stieren, vogels en ezels, en kleurrijke letters en cijfers. Ballonnen en slingers in de achtergrond laten je weten dat het een en al plezier is om de Spinata Grande gokkast te spelen!

Spinata Grande gokkast wins

Het spel heeft aparte symbolen die grote gebieden op de rollen in beslag nemen. Zo zijn er 2x2 en 3x3 symbolen, die het alleen maar makkelijker maken om winnende combinaties te maken op de 40 verschillende winlijnen.

Het grote bonus symbool activeert het mini-slot! Afhankelijk van hoe groot het symbool is, krijg je meer mini-slot symbolen te zien. Ten eerste krijg je de gewone winsten, en dan ga je het mini slot scherm in. Je krijgt 1 spin op die kleine gokkast, en wins die je hier binnenhaalt, komen natuurlijk op jouw account te staan!

Tijdens de mini slots krijg je free spins als je het gekleurde ster-symbool weet te raken. Je speelt je free spins in het normale spel!