Spinions

Voel het zand tussen je tenen, pak jouw favoriete cocktail en feest tot je niet meer kan met de hilarische Spinions! Dit te gekke strandfeest is waar jij een geweldige tijd zult beleven. Ontspan, geniet, en speel dit hilarische spel van Quickspin nu bij jouw favoriete casino's.

Spinions gokkast winnen

Het feest is klaar om te beginnen, en de Spinions zullen je een geweldige tijd beloven. Maar wat moet jij doen om te kunnen winnen in dit kleurrijke spel? Heel simpel, we leggen het je hieronder uit.

Wilds: Het Wild symbool is een vervanging voor alle andere symbolen behalve de Scatter. Spinions zijn altijd wilds, zoals verwacht! En natuurlijk kan je hier heerlijke wins mee scoren, want wanneer er twee of meer Wilds in een winnende combinatie zitten, worden het Sticky Wilds!

Bonus Scatter: Het Bonus Scatter symbool komt voor op de rollen 1, 3 en 5. Met 3 of meer symbolen begint de free spin feature met 10 free spins. Tijdens deze feature zijn alle wilds sticky! 

Spinions gokkast

Het is een feestje, en de sfeer maakt dat helemaal compleet. In dit spel zit je in het zonnetje, heerlijk op het strand terwijl de Spinions je vanaf de zijlijn aanmoedigen en toejuichen. Feestelijke drankjes vullen de rollen, en hoe kan je daar nee tegen zeggen? Zon, strand, zee en geweldige lol!