Starburst

Laat u betoveren door de fonkelende juwelen van de Starburst gokkast. Met 5 kolommen, 3-rijen en de zich uitbreidende Starburst ™ Wild Win symbolen zul je verblind worden door de glinsteringen. Bovendien kun je bij deze gokkast beide kanten op winnen, met de zogenoemde Win-Both-Ways functie, die hieronder verder wordt uitgelegd. 

Starburst™ mengt levendige kleuren in een arcade sfeer. De spelers die van energievolle gokkasten in een hoge tempo houden moeten zeker de Starburst™ gokkast spelen. Dit spel is al lange tijd een van de meest gespeelde gokkasten van onze website, maar ook in de online casino's en dat is niet voor niets. Probeer het hieronder zelf maar eens uit...

Win Both Ways bij Starburst

Win bij de Starburst gokkast van links naar rechts, maar maak ook winnende lijnen van rechts naar links! Win Both Ways. Als je deze functie combineert met de respins zodra er een starburst wild op de rollen verschijnt, dan kun je inzien dat het niet moeilijk is om leuke bedragen te winnen. De muziek, snelle gameplay en graphics zorgen dat dit een van de meest gespeelde gokkasten is.

Starburst Respins

De respins functie zorgt voor een gratis nieuwe draai. Respins treden in werking zodra er een, of meer van de middeltste drie rijen wild is. Deze wildrol blijft dan ook de volgende gratis spin wild. Mocht je tijdens de gratis draai nog een keer een wildrol op de rollen te zien krijgen, dan krijg je nóg een respin! Bovendien blijven beide rollen dan wild. Bedenk je wat dit wel niet kan opleveren, wetende dat je vanaf beide kanten winnende lijnen kunt maken! 

Naast de wild symbolen, kun je het beste uitkijken naar de BAR en de 7 symbolen, deze zijn het meeste waard.