Starquest gokkast

Starquest is een gokkast van Big Time Gaming met maar liefst 117649 winlijnen! Dat is waar BTG erg goed in is. Het Megaways System zorgt ervoor dat er inderdaad meer dan 100,000 winlijnen mogelijk zijn, maar daar moet je dan natuurlijk wel wat voor doen. Durf jij naar de sterren af te reizen en als ware ruimtereiziger deze big wins te vinden en mee terug te brengen naar Aarde? 

Starquest gokkast informatie

De Starquest gokkast heeft een thema dat de mensheid altijd al geeft geïntrigeerd: ruimtevaart en het heelal. Met zo'n sterk en mysterieus thema, blijf je spinnen om alle toffe extra's te ontdekken. De rollen zijn tot de nok toe gevuld met de hoogste waardes van spelkaarten en symbolen die het ruimtevaarder-thema overbrengen. Een vrouwelijke retro-astronaut vult de rollen, en je bent gegarandeerd blij wanneer je haar ziet!

Hoe win je de Starquest gokkast

De Starquest gokkast is geen ingewikkeld spel, en is redelijk recht voor zijn raap. Er zijn echter wel een paar trucjes die deze gokkast anders maken dan andere gokkasten waar je misschien bekend mee bent. Zodra je deze trucjes onder de knie hebt, gaat het winnen je makkelijk af:

  • MegaWays: Een van de hoofdattracties van de Starquest slot is de MegaWays functie. MegaWays betekent dat de gokkast tot maar liefst 117649 winlijnen kan bevatten. Elke rol kan tot 7 symbolen bevatten, en zodra alle 6 rollen 7 symbolen hebben, zijn alle winlijnen in gebruik en kunnen de wins gigantisch hoog oplopen. Want dankzij de MegaWays maakt het niet uit hoe de symbolen op elkaar aansluiten. Het enige belangrijke is dat 3 of meer gelijke symbolen op aansluitende rollen liggen, beginnende aan de uitersten van het bord. Want er is nog een extra MegaWays bonus: Win Both Ways. Van links naar rechts of rechts naar links maakt in dit spel niet uit!
  • Full Reel Wilds: Als je geluk hebt, krijg je minstens 1 Full Reel Wild. Deze telt als maximaal 5 icoontjes, en wordt aangeduid als de vrouwelijke astronaut. Wilds hebben een multiplier van 1x tot 5x. En wanneer je een Wild weet te landen, ga je automatisch een respin in waarin de Wild op dezelfde plek blijft staan. Deze respin geeft je natuurlijk ook weer de kans om een nieuwe Full Reel Wild te onthullen. De multipliers die aan de Wilds stapelen zich zo heerlijk op. Als er een 2x en een 4x multiplier op de rollen liggen, verveelvoudigen ze elkaar. Dat betekend dus geen 6x multiplier voor de wins, maar een heuse 8x. Gratis respins en heerlijke multipliers dus. Wat een super feature!