Steam Tower

Altijd al zin om een draak te slachten, en zijn goud voor jezelf in te nemen? Daar geeft Steam Tower je dan alle kans toe, met een hele leuke twist! Geen middeleeuws sprookjesthema, maar een heel tof 19e eeuws industrieel thema, met stoom, brons, tandwielen en natuurlijk heel veel kans op groot geld!

Steam Tower slots spelen

Steam Tower is een zeer unieke gokkast, met een thema dat je normaal gesproken niet zo snel tegenkomt: Steampunk! Bronzen tandwielen, beschermende brillen, geniale uitvindingen, heel veel stoom en hoge hoeden, dat is waar het om draait. Maar hier draait het om veel meer dan dat; een draak heeft de prinses gevangen genomen en opgesloten bovenop de hoogste toren in de stad. Tijd om gebruik te maken van al die nuttige uitvindingen om de top te bereiken en niet alleen de prinses, maar ook de schat van de draak terug te winnen!

Steam Tower Wins

Het is een spannende slot met heel veel stijgende multipliers en freespins. Zodra je een Stacked Wild tegenkomt, krijg je free spins en ben je klaar om de hoge Steam Tower te beklimmen en fikse prijzen binnen te slepen. Elke wild die je tegenkomt in deze free spin ronde zorgt ervoor dat je een verdieping hoger komt, totdat je bovenaan bent, op de 16e verdieping. Hoe hoger de verdieping, hoe hoger de multiplier. Dus klim zo hoog als je kan, want zelfs als je de draak niet kan bereiken, zijn de prijzen in dit spel alsnog super! Op de bovenste verdieping krijg je een bonus win van 1000 coins keer jouw bet niveau te pakken. Wow! Deze gokkast moet je spelen!