Tarzan gokkast

Slinger van boom naar boom en ga voor de gigantische wins samen met Tarzan, de koning van de jungle, en al zijn dierenvrienden! In deze Tarzan gokkast van Microgaming vliegen de vruchten, de dieren en de wins je om de oren! 

Tarzan gokkast spelen

Dit spel haalt al zijn toffe ideeen en stijl uit Edgar R. Burroughs bekende creatie: Tarzan! Met een sterk jungle-thema en kleurrijke beelden is dit er eentje die je in het verhaal van Tarzan meesleept! Met de wilde dieren uit het verhaal, alle vrienden van Tarzan, en kleurrijke vruchten is de Tarzan gokkast een van de vrolijkste casinospellen gebaseerd op een verhaal ooit!

Tarzan gokkast wins

Hoe win je eigenlijk in deze vrolijke Microgaming gokkast? Simpel! Het is een gokkast met 40 winlijnen, dus de combinaties hoeven niet al te precies te zijn. Maar er zijn nog meer features die ervoor zorgen dat de wins groots uitpakken. Zo is er het Tarzan-logo, dat is de Wild in dit spel, en die telt als alle symbolen! Met meer dan drie van deze op de winlijnen maak je grote winnende combinaties! Het wiel is de scatter, en met drie op 1 lijn krijg je toegang tot het bonuswiel! Met dit wiel maak je kans op Tarzan free spins, een cash-prijs, de jackpot van 1000x de inzet, en de speciale Pick-a-potamus ronde!

Pick-a-potamus is een ronde waarin je nijlpaarden aanklikt die cashprijzen en multipliers verbergen! Achter sommigen zit POP! Zodra je deze weet te vinden, is de ronde voorbij!