Thunderstruck 2

Ga in Thunderstruck 2 mee met de Noorse god van de donder, Thor, als hij begint aan een nieuw avontuur vol actie in het langverwachte vervolg op de eerste Thunderstruck gokkast. Met niet minder dan 243 manieren om te winnen, verbeterde graphics, geluidseffecten en kleurrijke personages, zal deze video gokkast veel indruk op je maken, je vermaken en je hopelijk ook belonen!

Dit spel biedt oneindig veel kansen om te winnen, mogelijk gemaakt door Wilds, Expanding Wilds, vier Bonussen, Scatter actie, Free Spins beloningen en tal van Multipliers. Deze gokkast is geweldig leuk, je zult wellicht blijven spelen, om alle mogelijkheden van het spel te kunnen ontdekken. Na 5x in de Hall of Gods te zijn gekomen zul je namelijk een ander bonusspel te zien krijgen. Het is een spel in het spel om zover mogelijk te komen. Als je het spel tussentijds stopt, zal je de volgende keer gewoon weer doorgaan waar je gebleven was. Je hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen met het ontgrendelen van achievements of de Hall of Spins.

Thunderstruck II Wins

Het Thunderstruck logo is in het spel een Wild en Multiplier symbool dat de uitbetaling van elke winnende combinatie die hij aanvult verdubbelt. De grootste winsten kun je behalen in de bonusrondes, door drie bonushamer symbolen verspreid over de rollen te vinden. Daarnaast is ook de Wild Storm die zomaar willekeurig voorbij kan komen erg lucratief, hierbij kunnen tot maximaal vijf rollen in een wild-rol veranderen! In de wild storm komt het bonussymbool en het wild symbool niet voor.

Thunderstruck 2 bonus game

Het bonussymbool is een scatter symbool, de bonushamer. 3 van deze plaatjes verspreid over de rollen brengt je in het Great Hall of Spins bonusspel. Hierin zijn vier verschillende freespins bonusspellen te spelen, met elk zijn eigen speciale functie in het spel. 

Je begint in het Valkyrie spel, waarin je 10 freespins krijgt met een 5x multiplier. 3 bonushamers brengt je weer nieuwe freespins. Het 2e bonusspel is het Loki spel, dat wordt geactiveerd nadat je 5x in het bonusspel bent gekomen, met een magisch wild symbool, dat wanneer het op de 3e rol verschijnt, tot wel 14 andere symbolen in een wild symbool kan veranderen. Na 10x in het bonusspel te komen krijg je het Odin bonusspel met 20 freespins. Hierin worden bij een winnende lijn een random symbolen veranderd in een wild symbool met tot 6x multiplier. 

Het laatste en meest lucratieve bonusspel heet uiteraard Thor. Je krijgt maar liefst 25 free spins toegekend. Als je een winnende lijn maakt, exploderen de symbolen nadat je bent uitbetaald en worden de rollen van bovenaf aan verder aangevuld. Maak je nogmaals een winnende lijn, dan krijg je een multiplier x2. Dit gaat door tot een mulitiplier van x5. Wanneer je geen winnende lijn meer maakt verlies je de multiplier.