Warlords - Crystals of Power gokkast

Bewijs dat je een echte krijger bent in Warlords: Crystals of Power! Dit spectaculaire spel heeft geweldig veel actie en kent daarnaast ook nog een van de tofste thema's van gokkasten! Om eerlijk te zijn, is de Warlords - Crystals of Power gokkast echt eentje die je een keertje moet hebben gespeeld!

Warlords - Crystals of Power gokkast spelen

Als je Warlords - Crystals of Power speelt, krijg je al heel snel door waar het over gaat! Er staan drie kleuren centraal in Warlords: Blauw, rood en groen. Elke kleur hoort bij een andere krijger uit een andere cultuur. Groen zijn de amazones, die met hun panters en bogen op jacht gaan. Blauw zijn de gewelddadige Vikingen die dankzij de hulp van hun zwijnen de ijzige toendra's trotseren. Tot slot hebben we rode kleur, die toegekend is aan de precieze en snelle Samurai. Op het slagveld komen ze elkaar tegen, omdat ze allemaal een van de drie Crystals of Power hebben. Zodra de drie kristallen bij elkaar zijn, is het tijd voor rijkdom en glorie!

Warlords - Crystals of Power gokkast wins

Met Warlords - Crystals of Power win je op heel veel verschillende manieren. Zorg ervoor dat je het gouden sieraad met de drie kristallen erin krijgt, want dat is de Wild van dit spel. Maak daar heerlijke winlijnen mee!

Met de Random Wild Overlay feature krijg je op willekeurige momenten een lading aan speciale rollen zonder Scatters, maar deze rollen geven je drie verschillende features. DE hamer heeft je 4 wilds op rollen 1 tot 4, de pijl heeft je 2 tot 5 wilds op de rollen 1 tot 5, en het zwaard geeft je 2 tot 5 wilds op de rollen 1 tot 4.

Drie verschillende scatters geven je drie verschillende free spins spellen met verschillende hoeveelheden aan spins! Zodra je de free spin ronde ingaat, krijgt je 5, 7 of 9 free spins, afhankelijk van de ronde. 5 is voor de Samurai, 7 voor de Priester en 9 voor de Barbaarse Viking.

In de Barbarian Spins krijg je voor elke scatter 3 extra spins. In Priestess Spins krijg je een multiplier voor elke extra scatter. En de Samurai Spins zorgen ervoor dat de de scatters veranderen naar Sticky Wilds.

Als er 2 of 3 van dezelfde soorten scatters verschijnen, krijg je automatisch een respin. Tijdens deze respin blijven de scatters lekker op dezelde locatie, zodat grote wins steeds makkelijker worden!