Wild Wild West: The Great Train Heist

Ben jij een bandito of een echte cowboy, en wil jij grof geld verdienen met een treinoverval? Dan kan je maar 1 kant op! Wild Wild West: The Great Train Heist is een supergave gokkast met superveel stijl en een razendsnelle speelstijl! Giddy up, cowboy, en pak die wins!

Wild Wild West gokkast spelen

Wild Wild West is een supermooie gokkast met een sterk thema! Het wilde westen in een stripboekstijl met een prachtige cartoonstijl. Met passende muziek, revolvers en geluidseffecten die regelrecht uit een Western komen is dit een gokkast die je eigenlijk niet mag missen!

Wild Wild West Wins

Het spel zit boordevol features die je aan het spelen houden! Natuurlijk heeft het spel een Wild symbool. Het nummer 7 is de Scatter, en met 3 van deze symbolen, ga je de heerlijke Free Spins in! Tijdens Free Spins krijg je 1 van de 4 verschillende speciale Wilds! Daarnaast heeft de Free Spin feature ook nog een random Overlay die je extra dikke winkansen geeft!

Pick and Click! Dit spel heeft het allemaal! Met 3 Bonus symbols ga je de mode in waarin je de juiste keuze moet maken tussen een aantal kluizen! Kies je de juiste, dan win je x50 jouw inzet!