Witchcraft Academy

Betreed de magische universiteit van Witchcraft Academy, en leer alles over magische spreuken, mysterieuze drankjes en grote wins! In dit spel draait het allemaal om de geweldige stijl, een charmerend verhaal en betoverende spelelementen, die daadwerkelijk door iedere gokkast speler gezien moeten worden.

Witchcraft Academy gokkast winnen

Witchcraft Academy is, zoals duidelijk mag wezen, een magische gokkast die veel verrassingen in petto heeft voor de spelers. Maar op welke elementen moet je letten, en welke moet je zo veel mogelijk zien te gebruiken, wil je zo veel mogelijk uit dit spel halen? Dat laten we je hier weten.

Wilds: Wilds gebruik je in dit spel als vervanging voor andere icoontjes. Dus, wanneer er een wild op de rollen verschijnt, is de kans op winnende combinaties gelijk een stuk hoger! 

Scatters: Met 3 of meer Scatter icoontjes op de rollen, leer jij de elementen besturen in de Elements Bonus. Kies Efore de heks, of Earthan the tovenaar, en ga de speciale ronde in. Als je drie of meer Scatter symbolen raakt, ga je een free spins ronde in. Wanneer een Element Shot een Armour Guard symbool raakt, dan ontploft deze en raakt hij alle symbolen ernaast.

Free spins: Je kunt ook gewoon free spins verdienen op de rollen. Met 2 of meer Bonus Spin icoontjes op de rollen, zijn tot en met 20 free spins van jou!

Witchcraft Academy gokkast spelen

Witchcraft Academy is een magische gokkast, die zich afspeelt in een betoverende universiteit. Deze oude school zit vol met magie, geheimen en antieke relikwieën. Om alle geheimen die in de school liggen te ontrafelen, gaan Elora en Earthan, twee pientere studenten, op zoek in de bibliotheek naar hints. Een mysterieuze deur naar een oude kerker waar ze allebei moedig zullen moeten zijn. Want in deze grotten liggen de free spins op je te wachten!