Zeus 1000

De griekse god Zeus wacht op je, maar vergis je niet: dit is niet zo maar een gokkast. Een gigantische kast in combinatie met een normale 4x5 kast. Er zijn er niet veel die krachtig genoeg zijn om de oppergod Zeus uit te dagen... Denk jij dat je het in je mars hebt om grote wins uit de Zeus 1000 gokkast te slepen? Lees hieronder meer over deze meesterlijke gokkast!

Zeus 1000 gokkast spelen

Het spel heeft, zoals geen verrassing zal zijn, een erg duidelijk thema. De Griekse mythologie en vooral de god Zeus staan centraal, en dat is er aan alle kanten van af te lezen. Het is een prachtig slot, en vooral het effect wanneer Zeus de hele eerste rol bedekt is waanzinnig! De geluidseffecten en muziek zijn allemaal erg goed, en maken het spel nog leuker om te spelen! Maar de echte kracht van dit spel ligt in de rollen zelf, en dan vooral in de Colossal Reel, zoals die bekend staat!

Zeus 1000 gokkast wins

De gigantische rollen aan de zijkant zijn de echte reden om dit superspel te spelen! Met 12 rijen en 5 rollen is deze extra kast een bonus bovenop jouw reguliere spel aan de linkerkant! Matches die hier worden gemaakt geven je natuurlijk ook wins, maar er is nog beter nieuws: elke volle rol met wilds op het normale spel, geeft je ook een volle rol met wilds op de Colossal Reel!