Zeus 3

Door de unieke opbouw van de rollen, de wilds en stacked wilds zorgt de Zeus III gokkast met 192 winlijnen voor een spannende spelervaring. Ga nu deze gokkast spelen!

Zeus III ziet er niet uit als een normale 5 rol gokkast, door de Reel Boost opzet zitten er zelf 6 op. De symbolen op de rollen lopen stapsgewijs op, zo zie je op de eerste rol 1 symbool en op de laatste 7 symbolen.

Er zijn verschillende wild symbolen en als extra fungeert Zeus als een stacked wild symbool. Als Zeus de hele rol bedekt veranderd hij ook in een wild symbool. Hierdoor onstaan dus meer kans op wilds en hogere geldprijzen.

Free-spins en bonus rondes Zeus III

  • 3 bliksemschichten geeft 10 gratis spins. 4 symbolen geeft 25 gratis spins en 5 symbolen geeft zelfs 50 gratis spins en als extra bonus krijg je ook nog eens 50 x je inzet.

  • Er zit een leuke twist in de bonus: de rollen worden letterlijk omgedraaid, zodat de rol met zes symbolen nu de eerste rol in plaats van de laatste.

  • Als het Zeus symbool op een van de posities van een rol valt, dan wordt meteen de hele rol Wild. Als het lukt om een paar Zeus symbolen in de eerste 3-4 rollen te scoren, dan kan je bijzonder veel geld winnen.

  • Retriggers zijn ook in de bonusronde goed mogelijk.

Door het gebruik van verschillende wilds, stacked wilds en mooie graphics zal het spel niet snel vervelen. Je moet deze gokkast spelen!